Crowd mining, digital native, in-world, guru meditation – karriär på Gotland

2018-10-29

Vill du utbilda dig inom informationssystem och digital teknik? Vill du bygga din karriär på Gotland? Institutionen för informatik och media erbjuder kurser och program inom systemutveckling och informationssystem. Flera av dem kan du läsa på Campus Gotland i Visby.

Dags att levla upp din karriär?
Vi är flera arbetsgivare på ön som tillsammans erbjuder stora möjligheter. Gotland är en speciell plats där du kan kombinera en spännande digital karriär med aktiviteter på fritiden bland unik natur och pulserande uteliv i året runt-staden Visby.

Redo för en digital boost?
Vi är fler arbetsgivare på ön som tillsammans erbjuder stora möjligheter. Kombinera din digitala karriär med givande kontaktnät och den perfekta kombinationen av vardagsliv i Visby med närhet till gotländsk landsbygd.

Plugga på Gotland

Arbeta på Gotland

Uppsala universitet, Riksantikvarieämbetet, PayEx, BRS networks, Skatteverket, Region Gotland, Svenska spel