Öppet seminarium: Digital innovation i samverkan

2018-02-26

Öppet seminarium torsdag 3 maj kl 13–17, sal E22, Almedalsbiblioteket, Campus Gotland.

Välkommen till en spännande eftermiddag på temat innovation i samverkan. Seminariet består av fem presentationer följt av en paneldebatt på temat digital innovation i samverkan mellan industri och praktik.

Presentatörer

Peter Andersson, IT-strateg, Svenska Spel
Kieran Conboy, professor, National University of Ireland Galway
Shirley Gregor, professor, ANU College of Business and Economics, Sydney
Therése Kullåker, verksamhetsutvecklare, Region Gotland
Mikael Wiberg, professor, Umeå universitet

Seminariet är gratis, men det finns ett begränsat antal platser. Anmäl dig senaste 15 april 2018.

Seminariet organiseras av AIS SIGPrag och Digital Innovation Gotland (DIG). DIG är ett projekt som drivs av institutionen för informatik och media (IM) vid Uppsala universitet, finansierat av Tillväxtverket och Region Gotland. Kontakta Jonas Sjöström om du har frågor eller gå till sigprag.net för mer information.