Informatik och media välrepresenterade på International Conference on Information Systems (ICIS) 2017

2017-11-29

Forskare vid informatik och media har fått tre artiklar accepterade till den prestigefyllda konferensen International Conference on Information Systems (ICIS) 2017.

Marius och Daniela Mihailescu presenterar sin artikel ”Understanding Healthcare Digitalization: A Critical Realist Approach”. Martin Stojanov och Mats Edenius presenterar sin artikel ”Self-Tracking Reconfigurations”. Pär Ågerfalk och Jonas Sjöström har tillsammans med Tuure Tuunanen från Jyväskylä University skrivit artikeln ”Evaluation of IS Curriculum Design: A Pilot Study using the California Critical Thinking Skills Test”.

International Conference on Information Systems är den största konferensen inom ämnet. Konferensen äger rum 10-13 december 2017 i Seoul, Sydkorea. ICIS 2017 – Transforming Society with Digital Innovation

Marius Mihailescu, universitetsadjunkt vid institutionen för informatik och media, Uppsala universitet.

Daniela Mihailescu, universitetslektor vid institutionen för informatik och media, Uppsala universitet.

Martin Stojanov, doktorand vid institutionen för informatik och media, Uppsala universitet.

Mats Edenius, professor vid institutionen för informatik och media, Uppsala universitet.

Pär Ågerfalk, professor vid institutionen för informatik och media, Uppsala universitet.

Jonas Sjöström, biträdande universitetslektor vid institutionen för informatik och media, Uppsala universitet.